Havacılıkta kullanım için geliştirilen ve birçok bilinen otomobil üreticisi tarafından kullanılmaya başlanan bu ürün, dış cam yüzeyleri için uzun süreli koruma sağlayan bir üründür. Gündüz ve özellikle geceleri sürüş güvenliğini artırır ve görüş rahatlığı sağlar.
Araç kullanımını kabus olmaktan çıkarır. Yan ve ön camlara uygulanarak, kaygan ve mükemmel bir yüzey elde edilir. Bu yüzeye çarpan su damlacıkları zerreciklere ayrılır ve camın yüzeyinden kayar. Camınız rüzgarın da etkisiyle kir, böcek, kar ve yağmur kalıntılarından arınır.
Kısa bir süre içerisinde Ombrello ile yapacağınız bakım camlarınızı 10 aya kadar korur ve sileceklerin kullanım sıklığına bağlı olarak 20.000 - 50. 000 km. lik sorunsuz görüş sağlar.

YAĞMUR KAYDIRICI //
Yağmur kaydırıcı uygulandığı takdirde camlarınız suya daha dayanıklı hale gelmiş olacak ve şoförün görüşünü engelleyen yağmur, kar ,buhar vs. gibi etkenleri camlarınızdan uzak tutmuş olacaktır. Bu cam bakım malzemesi arabanızın ön camına, yan ve arka camlarına uygulanmaktadır. Yaklaşık 60 km/saat hıza çıkıldığında ön camdaki su damlaları boncuklaşıp cam yüzeyinden hava akımına karışmaktadır.

YAĞMUR KAYDIRICI İLE KAZANILAN AÇIK FAYDALAR
* Yağmurlu ve karlı havalarda ŞOFÖRÜN GÖRÜŞ ALANINI arttırır.
* SÜRÜŞ GÜVENLİĞİNİ arttırır. Gece trafiğinde gözünüzü kamaştıran ışıkları azaltarak sürüş anında olabilecek kazaları engellemektedir.
* Diğer ürünlerden 6 kat daha fazla dayanıklıdır. 
* ŞOFÖRÜN REAKSİYON SÜRESİNDE önemli miktarda AZALMA sağlar – 100 km/saat hızda daha hızlı tepki nedeni ile 28 m. ye varan reaksiyon mesafesi.
* Böcek ve sinek kalıntıları çok daha kolay temizlenebilir.
* Silecekleriniz daha uzun süre dayanıklılık gösterir.
* Araba temizleyicilerinin kullandığı parafin ve yıkama katkı malzemeleri Yağmur kaydırıcı uygulanmış cama herhangi bir şekilde etkilemez.
* Yağmur kaydırıcı (Aquapel) tüm, Araba / Kamp Araçları / Taksi / Otobüs/ Minibüs / T.I.R / Kamyon / Yarış arabaları / Keşif Araçları / Askeri Araçlarda / Feribot / Vapur / Yat ve Motosikletlerde kullanılmaktadır.
surus guvenligi- yagmur kaydirici-tik-tak-oto

0 yorum